Tájékoztatjuk a lakosságot, ingatlan tulajdonosokat Parádsasvár Község  2011. évben is indult a Virágos Magyarország versenyen.

Az országos zsűri 2011. július 20-án (szerdán) 9.00 órától tekinti meg településünket.

Kérjük, hogy az ingatlanaikat és az ingatlan előtti közterületeket a jelzett időpontra fokozott figyelemmel tegyék rendbe, csinosítsák környezetünket.

Nyilván az lenne a kívánatos, ha erre nem kellene külön felhívni a figyelmet, de  szeretnénk a település előnyösebb oldalát mutatni, a legjobb benyomást kelteni.

Kérjük, hogy a gyepet akkor is nyírják le, ha az a szárazság miatt jelenleg nem túl nagy, de esztétikailag már nem kifogástalan.

Önkormányzatunk a közmunka program beszűkülése miatt ma kevesebb munkaerővel gazdálkodik mint az előző években, ezért kérjük, hogy aki rendelkezik motoros fűkaszával és előtte térköves járda van, vágja ki a térkő fugáiból, a kiemelt szegély és úttest réseiből előtörő gyomot távolítsa el.

A nyesedéket kérjük összegyűjteni és komposztálóba, vagy a szemétgyűjtőbe helyezni.

Ugyanezen a napon 2011. július 20-án (szerdán) fogja első alkalommal minősíteni a helyi bíráló bizottság (zsűri), a parádsasvári családi házak, és intézmények virágosítását, gondozottságát,

Parádsasvár tiszta virágos ingatlana pályázat

keretén belül. Ilyen minősítésre a pályázat lezárásáig, 2011.08.30-ig még egy alkalommal kerül sor, a végeredmény a két minősítés összesítéséből fog megszületni.
Tegyünk meg minden tőlünk telhetőt a szebb, élhetőbb környezetünk kialakítása, az ide látogatók elégedettségének kivívása érdekében. Nem utolsó szempont, hogy a település tisztaságára rendezettségére, virágosítására fordított energia megtérül az ingatlanok környező településekhez viszonyított magasabb értékében.

Képviselő – testület
Polgármesteri Hivatal